Ακολουθήστε μας

Μεγιστοποίηση της απόδοσης καυσίμου

Η βελτίωση της απόδοσης καυσίμου του οχήματός σας όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα αλλά μειώνει και τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις. 

Ξεκινήστε διατηρώντας τα ελαστικά σας σωστά φουσκωμένα και ευθυγραμμισμένα. τα ελάχιστα φουσκωμένα ελαστικά αυξάνουν την αντίσταση κύλισης και μειώνουν τα χιλιόμετρα. 

Οι οδηγικές συνήθειες έχουν επίσης σημασία—αποφύγετε τις απότομες επιταχύνσεις και το δυνατό φρενάρισμα, καθώς μειώνουν σημαντικά την οικονομία καυσίμου. 

Το τακτικό σέρβις, η αλλαγή των φίλτρων αέρα και ο έλεγχος του κινητήρα, συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του οχήματός σας. 

Επιπλέον, η ελαχιστοποίηση του περιττού βάρους στο όχημά σας και η αποφυγή του ρελαντί για παρατεταμένες περιόδους μπορεί να επηρεάσει θετικά τα χιλιόμετρα που μπορείτε να κάνετε με συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου.

Υιοθετώντας αυτές τις πρακτικές, όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα από τα καύσιμά σας, αλλά θα συμβάλετε και σε ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

 

Μοιραστείτε αυτο το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα

KTEO AUTOTRUCK

Online Help

Κλείστε το ραντεβού σας
online εδώ

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για Έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων.

Πότε περνάω ΚΤΕΟ

Βρείτε την ημερομηνία για τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Θύμισέ μου τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε λίγες μέρες πριν τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ, για να κλείσουμε το ραντεβού σας.