Ακολουθήστε μας

Επιλογές για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας

ασφάλιση αυτοκινήτου

Η σωστή ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός σας αποτελεί ασπίδα κατά των οικονομικών απωλειών σε περίπτωση ατυχημάτων ή απρόβλεπτων καταστάσεων.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν διάφορους τύπους κάλυψης. Καθένας τύπος εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες και προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας.

Ποιοι είναι οι τύποι ασφαλιστικής κάλυψης οχημάτων;

Ο πρώτος τύπος κάλυψης που πρέπει να εξετάσετε είναι η αστική ευθύνη, η οποία καλύπτει τυχόν ζημιές που προκαλείτε σε άλλα οχήματα ή πεζούς. Η ασφάλεια αυτή είναι γνωστή και ως βασική ασφάλεια αυτοκινήτου και είναι υποχρεωτική από τον νόμο.

Στη συνέχεια, η κάλυψη πυρός/κλοπής προσφέρει προστασία για το δικό σας όχημα σε περίπτωση ζημιάς ή κλοπής.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου παρέχει πλήρη προστασία για το όχημά σας, καλύπτοντας κάθε δυνατή ζημιά, ανεξαρτήτως εάν είστε υπεύθυνοι για αυτήν! Είναι ιδανική για νέα αυτοκίνητα και για οχήματα υψηλής χρηματικής αξίας, καθώς θα εξασφαλίσετε το κεφάλαιό σας σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής ή φυσικής καταστροφής.

Επιπλέον υπηρεσίες που μπορείτε να συνδυάσετε με την ασφάλιση του οχήματός σας είναι: η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και η οδική βοήθεια.

Για να επιλέξετε την κατάλληλη κάλυψη, αξιολογήστε τις οδηγικές σας συνήθειες, την αξία του οχήματός σας και τον προϋπολογισμό σας. Τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την ιδανική ασφάλιση για το όχημά σας.

Ένα ακόμα βήμα πριν λάβετε την τελική απόφαση είναι η έρευνα αγοράς. Συγκρίνετε προσφορές από διάφορες εταιρείες ασφαλείας για να εντοπίσετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα εξετάστε την ποιότητα των καλύψεων και την αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας προκειμένου να καταλήξετε τόσο στην πιο οικονομική, όσο και στην αξιόπιστη προστασία του οχήματός σας.

 

Μοιραστείτε αυτο το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα

KTEO AUTOTRUCK

Online Help

Κλείστε το ραντεβού σας
online εδώ

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για Έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων.

Πότε περνάω ΚΤΕΟ

Βρείτε την ημερομηνία για τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Θύμισέ μου τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε λίγες μέρες πριν τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ, για να κλείσουμε το ραντεβού σας.