Ακολουθήστε μας

Πως να καθαρίσετε το αυτοκίνητο σε 5 βήματα

Το να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καθαρό και καλά συντηρημένο βελτιώνει σε πρώτο χρόνο την άνεσή σας καθώ το χρησιμοποιείτε και μακροπρόθεσμα βοηθά στο να διατηρήσει την αξία του. 

Εδώ είναι 5 σημεία που δεν πρέπει να ξεχάσετε καθώς καθαρίζετε το όχημά σας:

  1. Ξεκινήστε με το τακτικό πλύσιμο του εξωτερικού του οχήματος χρησιμοποιώντας ειδικό σαπούνι αυτοκινήτου και ένα μαλακό σφουγγάρι ή πανί μικροϊνών για την αποφυγή γρατζουνιών. 
  2. Καθαρίστε σχολαστικά τους τροχούς και τα ελαστικά. 
  3. Μέσα στο αυτοκίνητο, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα τα καθίσματα, τα πατάκια και τα χαλιά για να αφαιρέσετε σκόνη, βρωμιά και ψίχουλα. 
  4. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα καθαριστικά για να σκουπίσετε το ταμπλό, τα πάνελ των πορτών και τις υπόλοιπες επιφάνειες. 
  5. Προστατέψτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας εφαρμόζοντας κερί ή στεγανωτικό, το οποίο όχι μόνο προσθέτει λάμψη αλλά και προστατεύει το χρώμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που το φθείρουν, όπως ο ήλιος, η σκόνη και η βροχή.

Ο τακτικός καθαρισμός του οχήματός σας, όχι μόνο το διατηρεί ευπαρουσίαστο, αλλά επηρεάζει και την όψη του καθώς περνούν τα χρόνια. Όσο περισσότερο φρόντιζετε να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καθαρό, τόσο περισσότερα χρόνια θα απολαμβάνετε ένα καλοσυντηρημένο και ευπαρουσίαστο όχημα! 

Μοιραστείτε αυτο το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα

KTEO AUTOTRUCK

Online Help

Κλείστε το ραντεβού σας
online εδώ

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας για Έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων.

Πότε περνάω ΚΤΕΟ

Βρείτε την ημερομηνία για τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Θύμισέ μου τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε λίγες μέρες πριν τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ, για να κλείσουμε το ραντεβού σας.